Mreža hrvatskih žena objavljuje dobitnice nagrada ‘’Utjecajne hrvatske žene’’ i ‘’Buduće liderice’’ 2018.

Mreža hrvatskih žena objavljuje dobitnice nagrada ‘’Utjecajne hrvatske žene’’ i ‘’Buduće liderice’’ 2018.

Treću godinu nagrađujemo uspješne liderice iz devet zemalja

Toronto, ON, Kanada & Zagreb, Hrvatska, 14. listopada, 2017 – The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena objavljuje 24 dobitnice prestižnih nagrada Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice, koje će im biti dodijeljene, 8. ožujka, 2018. godine u povodu Međunarodnog dana žena u hotelu Sheraton, u Zagrebu.

“Slavlje i priznanje uspjeha i postignuća žena hrvatskoga podrijetla umnogome je utjecalo na nominirane, dobitnice nagrada i zajednice u kojima žive. Među 175 nominacija, pristiglih u posljednje tri godine, 75 dobitnica, samo nižu uspjehe i pozitivno utječu na prosperitet zajednica u kojima žive, inspirirajući sve nas’’, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrada ‘’Utjecajne hrvatske žene’’ i ‘’Buduće liderice’’.

Dvadeset četiri dobitnice iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade Sjedinjenih Američkih Država, Čilea i Australije izabrane su među pedeset pet nominiranih žena. Nagrada “Utjecajne hrvatske žene” prepoznaje angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla, a bit će dodijeljena dvadeset četirima istaknutim ženama iz Hrvatske i hrvatskih zajednica diljem svijeta.

Nagrada “Buduće liderice” bit će dodijeljena trima poduzetnim mladim ženama ispod dvadeset godina koje su pokazale izuzetan talent već u ranoj dobi. “Priznanje lidericama izuzetno je važno za globalni uspjeh i suradnju žena diljem svijeta,” rekla je Spivak.

Nagrade će biti dodijeljene nakon cjelodnevne konferencije “Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!’’ na svečanoj večeri, 8. ožujka, 2018. godine u hotelu Sheraton, u Zagrebu, u povodu Međunarodnog dana žena. Listu dobitnica 2018. godine potražite na ovom linku: croatianwomensnetwork.org/2018- winners-of-croatian-women-of-influence-award.

Mreža hrvatskih žena (www.CroatianWomensNetwork.org) je platforma koja pomaže napredak i osnaživanje žena. Mreža hrvatskih žena i nagrada Utjecajne hrvatske žene prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.

 

Media Contact:

Ivana Perkovac
Profile Communications Corp.
MediaRH@ProfileComs.com
+385 (92) 1660-630

Caroline Spivak
Profile Communications Corp.
Caroline@ProfileComs.com
+1 (416) 371-9740

Top