Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena čestita dobitnicama nagrada Utjecajne hrvatske žene 2020. godine

Peti put uručuje nagrade ženama iz sedam zemalja 

Toronto, ON, Canada & Zagreb, Hrvatska, 29. listopada, 2019 – Croatian Women’s Network™/Mreža Hrvatskih Žena objavljuje 23 dobitnice prestižnih nagrada Croatian Women of Influence Award™/Utjecajne hrvatske ženeFuture Leaders Award/Buduće liderice, koje će im biti uručene u subotu, 7. ožujka, 2020. godine u Zagrebu, uoči Međunarodnog dana žena.

“Čestitam dobitnicama i nominiranima,” rekla je Caroline Spivak, osnivačica Croatian Women’s Network™/Mreže Hrvatskih Žena. “Zanimanje nikada nije bilo ovako veliko, a razna postignuća dobitnica i nominiranih nadahnula su sve nas. Stručni sud nije lako donio odluku. Strastveno se razgovaralo, a svakoj se nominaciji prilazilo s puno pažnje.

Dvadeset tri je žena izabrano između sto četvrdeset nominiranih i to iz Austrije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kanade, Njemačke, i Sjedinjenih Američkih Država.  Do danas je Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena primila 370 nominacija, a nagradila 117 žena iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i hrvatskih iseljeničkih zajednica.

Popis dobitnica 2020. godine nalazi se na mrežnoj stranici: https://croatianwomensnetwork.org/2020-winners-of-croatian-women-of-influence-award/.

Petu godinu Mreža dodjeljuje nagrade Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice zbog njihova iskoraka, vodstva i inovativnosti te utjecaja na hrvatsko društvo i zajednice u kojima žive. Nagrade će 2020. godine primiti 23 žene hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske i diljem svijeta. Nagradu Buduća liderica uručit će jednoj djevojci u dobi do 20 godina zbog iznimnih postignuća i talenata koje iskazuje u najranijoj dobi. “Podržavajući takve djevojke i žene pridonosimo boljem i naprednijem društvu’’, istaknula je Spivak.

Nagrade će dobitnicama biti uručene 7. ožujka, 2020. godine, na svečanoj večeri u povodu Međunarodnog dana žena, poslije konferencije „Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!“, koja će se održati 6. ožujka, 2020. godine.

Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena  (www.CroatianWomensNetwork.org) je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža priznanjima Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju njihovog  potencijala.

Media Contacts: 

Ivana Perkovac
Profile Communications Corp.
MediaRH@ProfileComs.com
+385 (92) 1660-630

Caroline Spivak
Founder, Croatian Women’s Network™/Mreža Hrvatskih Žena
Info@Croatianwomensnetwork.org
+1 (416) 371-9740

Published on October 29, 2019