Poznajete li utjecajnu hrvatsku ženu? Nominirajte ju danas!

Treću godinu nagrađujemo istaknute liderice i uspješne hrvatske žene

Toronto, Kanada & Zagreb, Hrvatska, 26. rujan, 2017. – The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena treću godinu objavljuje nominacije za nagrade Croatian Women of Influence/Utjecajne hrvatske žene i Future Leaders/Buduće liderice.

Nagrade su utemeljene kako bi ukazale na angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla u domovini i iseljeništvu. Nagrada Future leaders/Buduće liderice odaje priznanje djevojkama u dobi od 16 do 20 godina. Nagrađenim djevojkama pružamo mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata.

‘’Utjecajne hrvatske žene su ključ razvoja i brend društva. Cilj nam je ukazati na njihov važan doprinos u svim aspektima društva, a naša je misija inspirirati i podići svijest o istaknutim hrvatskim ženama, koje djeluju u akademskoj zajednici, poduzetništvu, znanosti, kulturi, oružanim snagama i vjerskim institucijama”, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade ’’Utjecajne hrvatske žene’’.

Obrazac za nominacije dostupan je do 27. listopada, 2017. godine na mrežnoj stranici www.CroatianWomensNetwork.org/Nominate.

Nakon cjelodnevne konferencije ”Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!” održat će se dodjela nagrada na svečanoj večeri prigodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, u četvrtak, 8. ožujka 2018. godine.

Protekle dvije godine nagradili smo pedeset žena iz Hrvatske i hrvatskih zajednica od Australije, Austrije, Kanade, Njemačke, Italije, Južne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mreža hrvatskih žena (www.CroatianWomensNetwork.org) je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.

Odnosi s medijima:

Ivana Perkovac
Profile Communications Corp.
MediaRH@ProfileComs.com
+385 (92) 1660-630

Caroline Spivak
Profile Communications Corp.
Caroline@ProfileComs.com
+1 (416) 371-9740

Published on September 26, 2017